Video's

Het succes van YouTube bewijst dat video een belangrijke factor is in ons leven van alledag, zowel privé als beroepsmatig.

Ook voor trainingen is video een belangrijke boodschapper, namelijk van informatie, beleving, missie, visie, plezier en andere trainingsdoelen.

Eventueel in samenwerking met specialisten uit ons netwerk (partners) maken we voor u de video die past in uw traject. Dat kan inderdaad een training zijn, maar ook een kick-off, workshop, coaching, presentatie, bedrijfsfilm of uw eigen marketing-kanaal.

U kunt kiezen voor de verschillende kwaliteitsmogelijkheden die passen bij uw budget. Dat kan van heel eenvoudig tot opgetuigd met allerlei extra’s. Zoals animatie, uitzendkwaliteit video, tekstschrijvers, muziekproductie, meercamera-regie of een locatie in het buitenland.

Media voor Training zorgt voor de productie & regie en is daarmee uw vertrouwde aanspreekpunt. Op deze manier is kwaliteit gegarandeerd en zorgen wij ervoor dat u als klant tevreden bent en blijft.

Interesse? Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te inventariseren.

 

Hieronder ziet u een voorbeeld van een video die u als trainer/coach kunt gebruiken om een onderwerp te illustreren (leiderschap, doorvragen). Wij leveren u graag suggesties aan voor dit soort trainings-video's.